Interieurontwerp Heiloo aanbod diensten

 

Ruimtelijk interieurontwerp basisVanaf € 1.850 incl. btw, per verdieping

Het ruimtelijke interieurontwerp is de meest optimale indeling van huis of bedrijf, gebaseerd op uw wensen en budget. Ik streef ernaar om het maximale uit de ruimte halen. Iedere vierkante meter probeer ik op een logische en efficiënte wijze te benutten.

De basisversie is ideaal voor mensen die zelf de puntjes op de i willen zetten, denk aan kleuren en materialen. Ik zet de basis goed neer, de rest is aan de bewoners.

Dit proces bestaat uit 6 stappen.

 

Stap 1kennismakingsgesprek

Het begint met een kennismakingsgesprek. Het liefst kom ik bij u thuis om de sfeer te proeven en de ruimte op me in te laten werken. Wij bespreken uw wensen en mijn manier van werken. Zelfs als het om een nog niet gerealiseerde nieuwbouw gaat, is het voor mij fijn om u in uw eigen omgeving te zien.

Het kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos. Als u denkt dat wij een goede match zijn, ga ik aan de slag.

 

Stap 2ruimtelijke indeling

Dan volgt de fase van brainstormen, mogelijkheden verkennen en schetsen. Het resulteert in een ontwerp met nadruk op ruimtelijkheid, spannende zichtlijnen, een goede looproute en een logische relatie tussen functies.

Dit teken ik in een plattegrond.Als er meerdere opties zijn, die ik goed vind, geef ik dat ook mee.

Stap 33d ontwerp

Zodra ik tevreden ben over de plattegrond is het tijd om de indeling in 3D uit te werken. Nu wordt het ontwerp verder gebracht, verfijnd en persoonlijk gemaakt.

Om de ruimte optimaal te benutten en uw interieur een persoonlijke uitstraling te geven ontwerp ik vaak meubels op maat. Zou u ook gedetailleerde en maatgevoerde tekeningen hiervan willen hebben kan dat met mijn module Maatwerk.

 

Stap 4sfeer bepalen

Welke sfeer moet uw interieur uitstralen? Ik maak basiskeuzes met betrekking tot kleuren en materialen. Hier kan u later zelf mee verder.

 

Stap 53D modellen

De laatste stap voor de presentatie is het maken van 3D modellen. Het zijn simpele 3D visualisaties met als doel om u de ruimte te laten ervaren en te zien hoe mijn adviezen uitpakken.

Stap 6presentatie

Ik licht het ontwerp uit aan de hand van een plattegrond en veel 3D modellen waar je de mogelijkheden van de ruimte ziet.

De basis is gelegd. De rest is aan uw.