Nieuwbouw Madelief

Pijnacker

Een jong stel met twee kinderen had een ruime nieuwbouwwoning gekocht in een heerlijk groene omgeving. Alleen de standaardindeling van de benedenverdieping spraak ze niet aan. Na een periode van nadenken, schetsen, twijfelen en showrooms bezoeken kwamen ze bij mij.

 

Hun wensen waren duidelijk. Strak en praktisch ingericht, met een uitstraling van lef en persoonlijkheid. Hiermee ging ik aan de slag.

 

Ik heb het keuken naar de achterkant verplaatst om een optimaal relatie met de tuin te creëren. De zithoek aan de voorkant, heb ik verhoogd om de twee functies keuken en zithoek, een duidelijke structuur te geven. De keuze van materialen versterkt dit verschil. Ruim en dynamisch tegenover intiem en warm. Het verbindend element in de ruimte is een grote kast met een nis, waarin ondermeer plek is voor een kindertafel en heel veel speelgoed.