Wat vind ik belangrijk? Ben ik de ontwerper die u zoekt?

Ruimte is het sleutelbegrip

SteinA staat voor optimaal gebruik van ruimtes, een heldere structuur en een logische routing. Een ruimte die niet goed in elkaar zit qua verhouding en routing kan nooit met verf of dure meubels en attributen mooi gemaakt worden. Een ruimte moet kloppen.

Stijl

Mijn stijl kenmerkt zich door ruimtelijkheid. Ik maak ruimte visueel groter door zichtlijnen te creëren en ruimtes in elkaar te laten overlopen. Dit wordt versterkt door een consequent gebruik van materialen. Ik streef naar een tijdloze schoonheid. Zonder trendy design of een decorachtige sfeer. Strak, esthetisch en persoonlijk.

Communicatie

Om tot een goed advies of ontwerp te kunnen komen hecht ik grote waarde aan een goede communicatie met mijn opdrachtgever. Dat is van essentieel belang. Ik steek veel tijd in het inventariseren van de wensen en de behoeftes van de klant.

Waardecreatie

Een goed ontwerp, dat slim omgaat met ruimte, creëert waardeverhoging van uw huis, kantoor of anderszins. Het is daarom soms jammer dat geld bespaard wordt op het denkwerk, het creatieve, niet het materiële. Want: een goed advies of ontwerp betaalt zich in die zin altijd terug. Een slechte verbouwing kan uitlopen op een kostbare vergissing.