Kennismakingsgesprek

Een project start altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Als dit naar wens verloopt kunt u mij verschillende producten vragen. Ik kan een paar uur met u meedenken en u adviseren, of één of meerdere van de volgende producten leveren.

Schetsontwerp

Ik begin met het in beeld brengen van de situatie ter plekke en maak een analyse van uw wensen. Dan volgt de fase van brainstormen: Wat zijn de opties? Welke mogelijkheden biedt het ruimte? U krijgt een product dat bestaat uit een plattegrond (soms meerdere), 3D visualisaties en referenties. Dit noem ik het schetsontwerp. Op basis hiervan kan een keuze worden gemaakt voor een verder uit te werken richting.

Definitief ontwerp

Als de hoofdrichting is gekozen, verschuift het accent naar de uitwerking. Dan ga ik alles detailleren en doe ik voorstellen voor kleur, materiaalgebruik, meubels en materialen. Een uitwerkte lichtplan hoort hier ook bij. Daarna vraag ik offertes aan en maak ik afspraken met aannemers, interieurbouwers en leveranciers.

Projectbegeleiding

Vervolgens zorg ik er graag voor dat alles precies wordt uitgevoerd zoals het bedacht is. Ook het aansturen van dit precies vraagt creativiteit, doorzettingsvermogen, kennis van de markt en last but not least een goede communicatie met uitvoerende partijen, gebaseerd op wederzijds vakmanschap en respect.