Een groot grijs kookeiland en wandkast met open houten kast. Waar de oude keuken was is nu de eetkamer

Ruimtelijk interieurontwerp of interieuradvies


Interieurontwerp Heemskerk

interieurontwerp heemskerk

SteinA interieurontwerp biedt ruimtelijke oplossingen waarbij ieder vierkante meter optimaal benut wordt. Mijn focus ligt op de ruimtelijke beleving. Daarvoor kijk ik zorgvuldig naar de ruimtelijke indeling en zorg ik dat alle functies mooi en logisch op elkaar aansluiten. Met krachtige en helder lijnen zet ik een goede basis neer voor je woning of je bedrijf.

Het resultaat is een slim en efficiënt interieurontwerp, gebaseerd op je wensen,  je budget en de mogelijkheden van de ruimte.

Spreekt je dit aan? Ik maak graag een afspraak in Heemskerk, vrijblijvend en kosteloos. Dan bespreken wij je wensen en mijn manier van werken. En wie weet ga ik voor jou aan de slag!

LATEN WE AFSPREKEN

ontwerp met 3d visualisaties

SteinA interieurontwerp heeft zicht gespecialiseerd in het maken van levensechte 3D visualisaties. Om mijn klanten nog beter van dienst te kunnen zijn maak ik ook een film van het ontwerp. Zo kan je – als het ware – rondlopen in je nieuwe huis voordat je iets gaat veranderen. Dit maakt alle keuzes veel makkelijker. 

wat mijn klanten zeggen

Het is iets anders dan de rest!Praktisch maar uniek en onderscheidendzonder teveel poespas aan accessoires.
Laura en robert zwinkels, naaldwijk

Ik ben erg tevreden over het ontwerp dat Steina heeft gemaakt voor ons huis. Het huis heeft een L-vorm en is daarom lastig in te delen. Maar Steina heeft een praktisch en mooi ontwerp bedacht waardoor het huis optisch ruimer is geworden en meer sfeer heeft gekregen. Ik vond Steina ook erg prettig in de communicatie. Een echte aanrader om haar in te schakelen.
marieke klijn, haarlem

Steina heeft een fantastisch ontwerp voor ons gemaakt. Onze specifieke wensen werden besproken, verwerkt en verbeterd tot een heel functioneel maar ook stijlvol ontwerp. Dankzij haar ontwerp lijkt onze benedenverdieping nu veel ruimer dan identieke huizen elders in de straat terwijl de vierkante meters hetzelfde zijn!
familie helgason, haarlem

Steina heeft ons op een prettige betrokken manier geholpen van onze zolder een heerlijke plek te maken. De wens was vele functies op een beperkte oppervlakte met als moeilijkheid de schuine daken. We zijn erg blij met de ruimtelijke praktische opzet en creatieve oplossingen.
Jane en Wijnand Kool, schagen

Steina heeft ons advies gegeven hoe we met een aantal slimme aanpassingen onze woonruimte beter kunnen benutten. Ze staat voor haar visie en kan dit met haar ruimtelijke ontwerpen passend onderbouwen. Wat voor ons voelde als een te grote stap heeft zij met haar ontwerp in perspectief weten te plaatsen.
ewoud en martine, heemskerk

 Steina doet haar werk  met veel passie voor haar vak en vanuit betrokkenheid bij de klant. Daardoor is het resultaat optimaal.
Moniek van Scholtens, castricum

Steina is een echte vakvrouw! Ze brengt licht en lijn in het ontwerp. Werkt met mooie materialen en maakt er één geheel van, altijd in goed overleg. Zowel het interieur van Het Oude Theehuys als De Oude Keuken komen van haar hand. Wij zijn bijzonder tevreden met haar adviezen en vakvrouwschap!.
brigitte van campen, castricum

 

INTERIEURADVIES heemskerk: IN ELKe SITUATIE PASSEND

Droom je van een grote woonkeuken waar het heerlijk vertoeven is? Overweeg je een aanbouw maar wil je eerst zien wat dat aan mogelijkheden op kan leveren voordat je aan een dure verbouwing begint? Heb je net een nieuwbouwhuis op papier gekocht en krijg je nu al stress van van alle beslissingen? Of ben je al ruime tijd aan het puzzelen met de indeling op de zolder?

SteinA interieurontwerp maakt een passend ontwerp voor ieder situatie. Om mijn klanten nog beter te kunnen ondersteunen bied ik verschillende modules aan. Zo kan ieder een advies op maat krijgen.

Interieurontwerp Heemskerk aanbod diensten

Indelingsadvies

Met een indelingsplan help ik je om je huis of woning op een doeltreffende manier in te richten. Er komt geen verbouwing aan te pas. Ik richt een bestaande ruimte optimaal in met je eigen meubels. Als de ruimte erom vraagt geef ik een advies voor een nieuw meubel of een maatwerk meubel.MEER LEZEN...

Ruimtelijk interieurontwerp

Meest gekozen!De meest optimale indeling van je huis of bedrijf, gebaseerd op je wensen en budget. Na ons kennis- makingsgesprek ga ik aan de slag en enkele weken later kan je - als het ware - rondlopen in je nieuwe huis.Hoezo? Ik maak een film en levensechte visualisaties van het ontwerp waardoor je goed kan ervaren hoet het in het echt eruit komt te zien.MEER LEZEN...

Aanvullende modulen

Ieder opdrachtgever heeft zijn unieke wensen en behoeftes. SteinA interieurontwerp heeft een aantal losse modules ontwikkeld om zo een ontwerp op maat voor ieder situatie te kunnen maken.MEER LEZEN...

Naar projecten