Interieurontwerp Heiloo reviews opdrachtgevers
wat mijn klanten zeggen

Het is iets anders dan de rest!Praktisch maar uniek en onderscheidendzonder teveel poespas aan accessoires.
Laura en robert zwinkels, naaldwijk

Ik ben erg tevreden over het ontwerp dat Steina heeft gemaakt voor ons huis. Het huis heeft een L-vorm en is daarom lastig in te delen. Maar Steina heeft een praktisch en mooi ontwerp bedacht waardoor het huis optisch ruimer is geworden en meer sfeer heeft gekregen. Ik vond Steina ook erg prettig in de communicatie. Een echte aanrader om haar in te schakelen.
marieke klijn, haarlem

Steina heeft een fantastisch ontwerp voor ons gemaakt. Onze specifieke wensen werden besproken, verwerkt en verbeterd tot een heel functioneel maar ook stijlvol ontwerp. Dankzij haar ontwerp lijkt onze benedenverdieping nu veel ruimer dan identieke huizen elders in de straat terwijl de vierkante meters hetzelfde zijn!
familie helgason, haarlem

Steina heeft ons op een prettige betrokken manier geholpen van onze zolder een heerlijke plek te maken. De wens was vele functies op een beperkte oppervlakte met als moeilijkheid de schuine daken. We zijn erg blij met de ruimtelijke praktische opzet en creatieve oplossingen.
Jane en Wijnand Kool, schagen

Steina heeft ons advies gegeven hoe we met een aantal slimme aanpassingen onze woonruimte beter kunnen benutten. Ze staat voor haar visie en kan dit met haar ruimtelijke ontwerpen passend onderbouwen. Wat voor ons voelde als een te grote stap heeft zij met haar ontwerp in perspectief weten te plaatsen.
ewoud en martine, heemskerk

 Steina doet haar werk  met veel passie voor haar vak en vanuit betrokkenheid bij de klant. Daardoor is het resultaat optimaal.
Moniek van Scholtens, castricum

Steina is een echte vakvrouw! Ze brengt licht en lijn in het ontwerp. Werkt met mooie materialen en maakt er één geheel van, altijd in goed overleg. Zowel het interieur van Het Oude Theehuys als De Oude Keuken komen van haar hand. Wij zijn bijzonder tevreden met haar adviezen en vakvrouwschap!.
brigitte van campen, castricum

 

interieuradvies heiloo: in elke situatie passend

 

Droom je van een grote woonkeuken waar het heerlijk vertoeven is? Overweeg je een aanbouw maar wil je eerst zien wat dat aan mogelijkheden op kan leveren voordat je aan een dure verbouwing begint? Heb je net een nieuwbouwhuis op papier gekocht en krijg je nu al stress van van alle beslissingen? Of ben je al ruime tijd aan het puzzelen met de indeling op de zolder?

SteinA interieurontwerp maakt een passend ontwerp voor ieder situatie. Om mijn klanten nog beter te kunnen ondersteunen bied ik verschillende modules aan. Zo kan ieder een advies op maat krijgen.