Grijs kookeiland en wandkasten op maat gemaakt met een verhoogd plateau voor leidingen

maatwerk meubels

…….

met meubels op maat het maximale uit de ruimte halen

In mijn ontwerpen streef ik er altijd naar om de mogelijkheden van een woning of een bedrijf volledig te benutten. Ik probeer ieder vierkante meter op een goede en zinvolle manier te gebruiken. Om dit te bereiken ontwerp ik – waar nodig – meubels op maat.

Denk bij voorbeeld aan een trap ombouw in combinatie met een schuifdeur voor de trap of open vakken voor mooie spullen, keukens, lange wandbanken, nissen voor bed of werktafel en kasten in allerlei soorten en maten. Ieder situatie vraag om een specifieke oplossing, zoals in deze twee voorbeelden. Hieronder zie je een trap ombouw met een speelplek, hier rechts een trap ombouw met een deels open kast en een koffiecorner.

…….

de uitstraling en meerwaarde van maatwerk meubels in je interieur

Maatwerk geeft je interieur een rustige uitstraling. In deze hectische tijd is dat belangrijker dan ooit. Huis moet thuis zijn, een plek waar je tot rust komt. Een lange kastwand die dient als keukenkast, opslag, open boekenkast en speelplek voor de kinderen, oogt zo veel rustiger dan als ieder functie in verschillende kasten of meubelstukken ondergebracht zou worden. Stel je voor al deze meubels naast elkaar?

Naast de rustige uitstraling zorgen meubels op maat voor een unieke en persoonlijke sfeer in huis. Ambachtelijke meubelstukken van goede en duurzame materialen, die je interieur bijzonder maken. Dit verdient ieder huis.

Als je meubels op maat wil laten maken

Ik laat eerst alles zien aan de hand van levensechte 3D beelden. En dan is er ook mogelijk om iets aan te passen. Of discussie te voeren over materialen. Daarna maak ik technische tekeningen waar ieder meubelmaker mee aan de slag kan.

Ik kan ook voor de uitvoering zorgen, met een meubelmaker waar ik graag mee samenwerk. Gegarandeerd een fantastisch resultaat!

 

Neem contact op als je meer wil wetenof als je andere vragen hebt.Ik sta je graag te woord.

LATEN WE AFSPREKEN