Modules

 

modules

Een totaal ontwerp op maatvoor een bestaande woning of een nieuwbouw.SteinA interieurontwerp biedt verschillende modulen aan.

 

Indelingsadvies

Met een indelingsadvies help ik je om je huis of woning op een doeltreffende manier in te richten. Er komt geen verbouwing aan te pas. Ik richt een bestaande ruimte optimaal in met je eigen meubels. Als de ruimte erom vraagt geef ik een advies voor een nieuw meubel of een maatwerk meubel. 

Prijs: € 650, incl btw.

Vrijblijvend kennismakingsgesprekEerst kom ik bij je thuis en we bespreken je wensen. Ik bekijk de kamer wat je opnieuw wil inrichten en ik maak een overzicht van de meubels die ik moet herplaatsen.

IndelingsplanVervolgens maak ik een nieuwe indeling. Daarbij probeer ik het maximale uit de ruimte te halen door alles efficiënt en logisch in te richten. Op de plattegrond worden alle meubels zorgvuldig weergegeven. Als het nodig ik schets ik meerdere alternatieven.

MeubeladviesIk geef een advies voor het aanschaffen van een nieuw meubel als ik denk dat de ruimte daardoor beter tot zijn recht gaat komen. Of als ik daarom gevraagd wordt.

Soms stel ik voor om meubel op maat te laten maken. Denk aan een kast of een eetkamerbank. Een speciaal op maat gemaakt meubel kan veel betekenen voor je woning. De mogelijkheden van de ruimte kunnen zo volledig benut worden. Daarnaast krijgt je huis een unieke en persoonlijke uitstraling.

EindproductHet indelingsplan stuur ik digitaal naar je toe met een uitgebreide toelichting. Je krijgt plattegrond(en) waarop je meubels duidelijk weer gegeven zijn en een lijst met nieuw aan te schaffen meubels als daarom gevraagd werd. Eventueel maatwerk wordt gepresenteerd met een simpele tekening.

Met een maatwerk module kan ik de definitieve tekening voor de interieur bouwer maken en zelf voor de uitvoering zorgen.

Meer weten over maatwerk?

NAAR MAATWERK

 

 

ruimtelijk interieurontwerp

Het ruimtelijke interieurontwerp is de meest optimale indeling van je huis of bedrijf, gebaseerd op je wensen en budget. Ik streef ernaar om het maximale uit de ruimte te halen. Iedere vierkante meter probeer ik op een logische wijze te benutten. Vervolgens zorg ik voor een rustige en persoonlijke uitstraling. Het ontwerp proces bestaat uit 6 stappen met als afsluiting een virtueel bezoek aan je nieuwe huis.

Prijs: €1550, incl btw

 

 

Stap 1 – kennismakingsgesprekHet proces begint met een kennismakingsgesprek. Het liefst kom ik bij je thuis om de sfeer te proeven en de ruimte op me in te laten werken. Wij bespreken je wensen en ik krijg een gevoel voor de ruimte.

Zelfs als het om een nog niet gerealiseerde nieuwbouw gaat, is het voor mij fijn om je in je eigen omgeving te zien.

 

Stap 2 – brainstormen en ontwerpenDan volgt de fase van brainstormen, mogelijkheden verkennen en schetsen, met als resultaat een voorlopig ontwerp gemaakt op basis van je wensen en de mogelijkheden van de ruimte.

Soms zijn er meerdere opties mogelijk. Misschien wil je weten wat een aanbouw zou kunnen opleveren? En dat vergelijken met een optie zonder een aanbouw.

 

Stap 3 – basis stijl bepalenWelke sfeer moet je interieur uitstralen? Ik maak basis keuzes met betrekking tot kleuren, materialen en meubilair. Het is belangrijk om rust en eenheid te creëeren. Maar net zo belangrijk is het persoonlijke element.

 

Stap 4 – tussentijdse besprekingVoordat ik verder ga moet ik weten of je tevreden bent. Zitten we op één lijn? Krijg ik groen licht? Als je enthousiast bent, kan ik naar de laatste ontwerpfase.

Bij meerdere ontwerp opties,  bepalen we nu samen wat de beste keuze is.

 

Stap 5 – definitief ontwerpIn deze fase werk ik de details van het ontwerp verder uit en toets ik of het aan alle eisen en wensen voldoet. Dat betekent verbeteren en verfijnen. Ik kijk naar de verhoudingen, samenhang en de maatwerk elementen.

 

Stap 6 – welkom in je nieuwe huisDit is het moment. Aan de hand van een film en levensechte beelden gaan we als het ware samen rondlopen in je nieuwe huis. Zo kan je de ruimtes ervaren en zien hoe mijn adviezen uitpakken

De basis is nu gelegd. Vanaf dit punt kun je zelf verder gaan of kiezen voor één van de volgende modulen. Ik help je graag verder!

 

aanvullende modules

Ieder opdrachtgever heeft zijn unieke wensen en behoeftes. Moet er een dakkapel komen? Of wil je weten wat een aanbouw kan opleveren aan mogelijkheden? En om de leuke wandbank te laten maken heb je technische tekeningen nodig.

SteinA interieurontwerp heeft naast het basisontwerp losse modules ontwikkeld om een passend interieurontwerp voor iedere situatie te kunnen maken.

 

 

maatwerk meubels

Om de mogelijkheden van de ruimte volledig te benutten, maak ik graag meubels of interieur elementen op maat. Denk hierbij aan een ombouw bij de trap, kastwanden, een wandbank of een keuken.  Maatwerk geeft je huis een unieke en persoonlijke uitstraling.

Ik zorg in dat geval voor de  technische tekeningen waar de meubelmaker mee aan de slag kan. Ook kan ik voor de uitvoering zorgen, met een meubelmaker waar ik graag mee samenwerk.NAAR MEER INFORMATIE

Prijs: vanaf €500, incl btw 

 

lichtplan

Een goede verlichting is een absolute must voor een geslaagd interieur. Ik combineer functionele verlichting, met indirecte verlichting en sfeerverlichting om tot een mooi geheel te komen. In mijn verlichtingsplan geef ik per ruimte de lichtpunten aan, het type licht en maak ik een bijpassend schakelplan.

Daarnaast kies ik armaturen die goed bij de sfeer van het interieur en het afgesproken budget passen.NAAR MEER INFORMATIE

Prijs: €550, incl. btw      

 

ontwerp dakkapel

Bij het ontwerpen voor de zolderverdieping moet ik vaak rekening houden met de bestaande dakkapel. Maar steeds vaker vragen mijn klanten of ik ook de dakkapel kan ontwerpen. Dat heeft meerwaarde voor het zolderontwerp omdat ik de afmetingen van de dakkapel goed kan laten aansluiten op de functies van de zolder.

Ik maak een ontwerptekening. Daarna kan de aannemer of de leverancier van de dakkapel deze vertalen naar een bouwtekening.NAAR MEER INFORMATIE

Prijs: €650, incl. btw                 

 

ontwerp aanbouw

Veel mensen willen een grote woonkeuken of een fijne eetkamer grenzend aan de tuin. Vaak is dan een aanbouw nodig. Omdat ik vanuit de interieur denk kan ik een aanbouw ontwerpen die volledig aansluit op de behoeftes van mijn klanten.

Ik maak de ontwerptekening. Ik zorg ervoor dat de uitbouw bij de de architectuur van het huis past. Daarna kan de aannemer of de bouwkundig tekenaar dit vertalen naar een bouwtekening.NAAR MEER INFORMATIE

Prijs: vanaf €850, incl btw