aanvullende modules

Ieder opdrachtgever heeft zijn unieke wensen en behoeftes. Moet er een dakkapel komen? Of wil je weten wat een aanbouw kan opleveren aan mogelijkheden? En om de unieke wandkast te laten maken heb je technische tekeningen nodig.

SteinA interieurontwerp heeft naast het basisontwerp losse modules ontwikkeld om een passend interieurontwerp voor iedere situatie te kunnen maken.

 

 

maatwerk meubels

Om de mogelijkheden van de ruimte volledig te benutten, maak ik graag meubels of interieur elementen op maat. Denk hierbij aan een ombouw bij de trap, kastwanden, een wandbank of een keuken.  Maatwerk geeft je huis een unieke en persoonlijke uitstraling.

Ik zorg in dat geval voor de  technische tekeningen waar de meubelmaker mee aan de slag kan. Ook kan ik voor de uitvoering zorgen, met een meubelmaker waar ik graag mee samenwerk.NAAR MEER INFORMATIE

Prijs: vanaf €700, incl btw 

 

lichtplan

Een goede verlichting is een absolute must voor een geslaagd interieur. Ik combineer functionele verlichting, met indirecte verlichting en sfeerverlichting om tot een mooi geheel te komen. In mijn verlichtingsplan geef ik per ruimte de lichtpunten aan, het type licht en maak ik een bijpassend schakelplan.

Daarnaast kies ik armaturen die goed bij de sfeer van het interieur en het afgesproken budget passen.NAAR MEER INFORMATIE

Prijs: €600, incl. btw      

 

ontwerp dakkapel

Bij het ontwerpen voor de zolderverdieping moet ik vaak rekening houden met de bestaande dakkapel. Maar steeds vaker vragen mijn klanten of ik ook de dakkapel kan ontwerpen. Dat heeft meerwaarde voor het zolderontwerp omdat ik de afmetingen van de dakkapel goed kan laten aansluiten op de functies van de zolder.

Ik maak een ontwerptekening. Daarna kan de aannemer of de leverancier van de dakkapel deze vertalen naar een bouwtekening.NAAR MEER INFORMATIE

Prijs: €400, incl. btw                 

 

ontwerp aanbouw

Veel mensen willen een grote woonkeuken of een fijne eetkamer grenzend aan de tuin. Vaak is dan een aanbouw nodig. Omdat ik vanuit de interieur denk kan ik een aanbouw ontwerpen die volledig aansluit op de behoeftes van mijn klanten.

Ik maak de ontwerptekening. Ik zorg ervoor dat de uitbouw bij de de architectuur van het huis past. Daarna kan de aannemer of de bouwkundig tekenaar dit vertalen naar een bouwtekening.NAAR MEER INFORMATIE

Prijs: vanaf €1250, incl btw