Aanvullende modules

Ieder opdrachtgever heeft zijn unieke wensen en behoeftes. Moet er een dakkapel komen? Of wil je weten wat een aanbouw kan opleveren aan mogelijkheden? En om de leuke wandbank te laten maken heb je technische tekeningen nodig.

SteinA interieurontwerp heeft een aantal losse modulen ontwikkeld om een passend ontwerp voor iedere situatie te kunnen maken. En zo betaal je als klant alleen voor wat je nodig hebt.

 

 

StylingIn deze module komt alles tot leven. Ik kies de definitieve kleuren en materialen van wanden, vloeren en meubels. Aan de hand van stalen (als die te krijgen zijn) kan je kleuren en materialen goed beoordelen.

Keuze van meubels kan hier ook bijhoren. Op basis van je budget zoek ik naar meubels die goed in je nieuwe interieur zouden kunnen passen. En ik maak voor je een shopping list. Hoe leuk is dat?

 

 

MaatwerkOm de mogelijkheden van de ruimte volledig te benutten, maak ik graag meubels of interieur elementen op maat. Denk hierbij aan een ombouw bij de trap, kastwanden, een wandbank of een keuken.  Maatwerk geeft je huis een unieke en persoonlijke uitstraling.

Ik zorg in dat geval voor de  technische tekeningen waar de meubelmaker mee aan de slag kan. Ook kan ik voor de uitvoering zorgen, met een meubelmaker waar ik graag mee samenwerk.

 

 

VerlichtingsplanEen goede verlichting is een absolute must voor een geslaagd interieur. Ik combineer functionele verlichting, met indirecte verlichting en sfeerverlichting om tot een mooi geheel te komen. In mijn verlichtingsplan geef ik per ruimte de lichtpunten aan, het type licht en maak ik een bijpassend schakelplan.

Daarnaast kies ik armaturen die goed bij de sfeer van het interieur en het afgesproken budget passen.

 

 

Ontwerp dakkapelBij een zolderontwerp ontwerp ik bij voorkeur ook, als die er nog niet is, de dakkapel, Zo kan ik de afmetingen goed laten aansluiten op de functies van de zolder. Gaat de zolderruimte gebruikt worden als één grote slaapkamer of komen er meerdere kamers? Dit bepaalt de vorm en de afmetingen van de dakkapel.

Ik maak een ontwerptekening. Daarna kan de aannemer of de leverancier van de dakkapel deze vertalen naar een bouwtekening.

 

 

Ontwerp aanbouwVeel mensen willen een grote woonkeuken of een fijne eetkamer grenzend aan de tuin. Vaak is dan een aanbouw nodig. Omdat ik vanuit de interieur denk kan ik een aanbouw ontwerpen die volledig aansluit op de behoeftes van mijn klanten.

En ook hier maak ik graag de ontwerptekening. Ik zorg ervoor dat de uitbouw bij de indeling en de architectuur van het huis past. Daarna kan de aannemer of de bouwkundig tekenaar dit vertalen naar een bouwtekening.