Indelingsadvies

Met een indelingsadvies help ik je om je huis of woning op een doeltreffende manier in te richten. Er komt geen verbouwing aan te pas. Ik richt een bestaande ruimte optimaal in met je eigen meubels. Als de ruimte erom vraagt geef ik een advies voor een nieuw meubel of een maatwerk meubel. 

Prijs: € 650, incl btw.

Vrijblijvend kennismakingsgesprekEerst kom ik bij je thuis en we bespreken je wensen. Ik bekijk de kamer wat je opnieuw wil inrichten en ik maak een overzicht van de meubels die ik moet herplaatsen.

IndelingsplanVervolgens maak ik een nieuwe indeling. Daarbij probeer ik het maximale uit de ruimte te halen door alles efficiënt en logisch in te richten. Op de plattegrond worden alle meubels zorgvuldig weergegeven. Als het nodig ik schets ik meerdere alternatieven.

MeubeladviesIk geef een advies voor het aanschaffen van een nieuw meubel als ik denk dat de ruimte daardoor beter tot zijn recht gaat komen. Of als ik daarom gevraagd wordt.

Soms stel ik voor om meubel op maat te laten maken. Denk aan een kast of een eetkamerbank. Een speciaal op maat gemaakt meubel kan veel betekenen voor je woning. De mogelijkheden van de ruimte kunnen zo volledig benut worden. Daarnaast krijgt je huis een unieke en persoonlijke uitstraling.

EindproductHet indelingsplan stuur ik digitaal naar je toe met een uitgebreide toelichting. Je krijgt plattegrond(en) waarop je meubels duidelijk weer gegeven zijn en een lijst met nieuw aan te schaffen meubels als daarom gevraagd werd. Eventueel maatwerk wordt gepresenteerd met een simpele tekening.

Met een maatwerk module kan ik de definitieve tekening voor de interieur bouwer maken en zelf voor de uitvoering zorgen.

Meer weten over maatwerk?

NAAR MAATWERK