Ruimtelijk interieurontwerp met een nieuwe indeling woonruimte. Trap uit zicht door een kastwand op maat

In elke situatie passend


Ruimtelijk interieurontwerp

optimale indeling, verbouw of nieuwbouw

Heeft u net een huis gekocht wat niet helemaal voldoet aan uw wensen of moet u veel keuzes maken voor de oplevering van uw nieuwbouw huis? Overweegt u een aanbouw om uw lang gekoesterde woonkeuken te kunnen realiseren? Of is het tijd om slaapkamer voor de kinderen op zolder te maken? In dit soort situaties komt veel op u af.

Misschien heeft u goede smaak en weet u wat u wil, maar bent u niet in staat om dat vorm te geven? Of u bent bang om de verkeerde keuzes 

te maken? Veel mensen zien door de bomen het bos niet meer na eindeloos scrollen door afbeeldingen op Instagram en Pinterest.

Ik kan u helpen met het neerzetten van een goede basis.Wil je meer weten?

JA GRAAG

ruimtelijk interieur

Bij SteinA interieurontwerp komt de ruimtelijke beleving op de eerste plaats. Ik maak een ruimtelijk interieurontwerp met de meest optimale indeling van uw huis of woning gebaseerd op uw wensen, de mogelijkheden van de ruimte en uw budget.

Als het ruimte klopt komen de sfeer en styling aan bod. Ik streef naar een rustige maar persoonlijke uitstraling. Thuis moet u tot rust kunnen komen maar uw huis mag ook weerspiegelen wie u bent.

naar de optimale indeling

Het begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Als u daarna denkt dat wij een goede match zijn ga ik aan de slag.

U kunt kiezen uit drie opties: basis, plus en compleet.. De basis versie is meer bedoeld voor mensen die alleen een indeling willen en de rest zelf willen doen, denk aan kleuren en materialen. In de plus versie bespreken alle mogelijke opties en kiezen we samen de beste uit. Ook geef ik een uitgebreid styling advies. Ruimtelijk interieurontwerp compleet bevat alle aspecten die nodig zijn voor een sfeervolle en persoonlijke interieur. Naas een advies over kleuren en materialen, geef ik een meubeladvies, maak ik een lichtplan en zorg ik voor alle maatwerktekeningen die de interieur bouwer nodig heeft.

ruimtelijk interieurontwerp spaart geld

Het neerzetten van goede basis voorkomt dat je fouten maakt die later moeilijk te herstellen zijn. Helaas kom ik regelmatig bij mensen thuis die verkeerd begonnen zijn. De woonfuncties sluiten niet logisch aan op elkaar of de routing is verkeerd waardoor veel mogelijkheden verloren gaan.

RUIMTELIJK INTERIEUR VOOR IEDER verdieping

Ik maak een ruimtelijk interieurontwerp voor alle verdieping in huis. Vaak gaat het om de woonverdieping ofwel het visitekaartje van je huis. Hier bevinden zich de hoofdfuncties: koken, eten en samen relaxen. Een werkruimte of een speelhoek zit er ook soms bij. In nieuwbouw huizen zijn vaak alle woonfuncties in één ruimte. Dan is het belangrijk om een goede structuur te creëren om een rommelige uitstraling te voorkomen.

Een ruimtelijk interieurontwerp voor de zolderverdieping is inmiddels heel populair. Daarbij krijg ik te maken met uiteenlopende wensen. Één of twee kinderkamers, een heerlijk werkkamer voor de ZZP’er, één grote yogaruimte of een riante ouderslaapkamer. Steeds vaker willen mensen ook een badkamer op de zolderverdieping. En, als er ook nog een ruimte voor een wasmachine en droger moet komen, kan dit enorme puzzel worden. De schuine daken, een beperking? Ik noem het liever een uitdaging.

Een interieurontwerp waarbij de gang is ingekort en de trap van een ombouw is voorzien
Ruimtelijk interieurontwerp review klanten

 

 

Toen we de sleutel kregen van ons nieuwbouwhuis in Haarlem, hebben we SteinA gevraagd om een ruimtelijk interieurontwerp te maken voor ons woonverdieping.  Wij wilden graag een groot eettafel neerzetten maar we hadden daar eigenlijk geen ruimte voor. Ook waren we bang voor rommeligheid wat je vaak ziet in huizen waar alle woonfuncties in één ruimte zijn.

SteinA heeft een fantastisch ontwerp voor ons gemaakt. Functioneel, mooi en eigenzinnig. Door een slimme ingreep hebben we voldoende ruimte gekregen voor een groot eettafel en een ruime zithoek. Ons huis lijkt veel groter dan het huis van onze buren. Het gebruik van kleuren zorgt voor duidelijkheid en rust in ons interieur. (Familie Helgason, Haarlem)