Wil je je huis verbouwen? Een aanbouw maken of een woonkeuken realiseren? Of moet je veel keuzes maken voor de oplevering van je nieuwbouwhuis? In beide gevallen heb je een goed plan nodig, een soort fundering.

Ik noem het een schetsontwerp.

Wat is een schetsontwerp?
De meest optimale indeling van je huis, gebaseerd op je wensen en budget. Je krijgt een plattegrond, een film en veel 3D visualisaties waardoor je je goed voor kunt stellen hoe het in het echt eruit zal zien. Er zit ook een basis styling advies erbij, een indicatie voor kleuren en materialen.

Een schetsontwerp kan je geld besparen
Een goed basis plan voorkomt dat je fouten maakt die later moeilijk te herstellen zijn. Helaas kom ik regelmatig bij mensen thuis die verkeerd begonnen zijn. De woonfuncties sluiten niet logisch aan op elkaar of de routing is verkeerd waardoor veel mogelijkheden verloren gaan. Zonde!

Een schetsontwerp geeft houvast
Misschien heb je goede smaak en weet je wat je wil, maar ben je niet in staat om dat vorm te geven? Of je bent bang om de verkeerde keuzes te maken? Of je ziet door de bomen het bos niet meer? Dat komt vaak voor. Na eindeloos scrollen door afbeeldingen op Instagram zijn veel mensen de weg helemaal kwijt.

Wat zeggen deze opdrachtgevers
Toen we de sleutel kregen van ons nieuwbouwhuis in Haarlem, hebben we SteinA gevraagd om een schetsontwerp te maken voor ons woonverdieping.  Wij wilden graag een groot eettafel neerzetten maar we hadden daar eigenlijk geen ruimte voor. Ook waren we bang voor rommeligheid wat je vaak ziet in huizen waar alle woonfuncties in één ruimte zijn.

SteinA heeft een fantastisch ontwerp voor ons gemaakt. Functioneel, mooi en eigenzinnig. Door een slimme ingreep hebben we voldoende ruimte gekregen voor een groot eettafel en een ruime zithoek. Ons huis lijkt veel groter dan het huis van onze buren. Het gebruik van kleuren zorgt voor duidelijkheid en rust in ons interieur. (Familie Helgason, Haarlem)

Neem gerust contact op als je meer informatie wilt over de mogelijkheden van een schetsontwerp. Of als je andere vragen hebt.

 contact